Itt a legalapvetőbb és legegyszerűbb recept is.
• 6 virsli (hosszabb javasolt)
• 4 tojás
• két marék rukkola (40 g)
• 100 g mini mozzarella
• olívaolaj
• só, bors, pirospaprika
• 2 fogpiszkáló
Egy nagy klasszikus jön. A virslit szabályosan kettévágjuk úgy, hogy az utolsó másfél centit egyben hagyjuk, így ha kifordítjuk és a végét összeillesztjük, átszúrjuk a fogpiszkálóval, egy szív alakot kapunk. Olajat hevítünk egy serpenyőben, arra megy rá a virsli, az egyik oldalát lepirítjuk, utána megfordítjuk, akkor ütjük a közepébe a tojást, ekkor sózzuk, borsozzuk. Aki lágyan szereti, annak elég, ha csak fedőt tesz rá és 5–6 percig így süti, de ha megfordítjuk és utána még 2–3 percet sütjük, akkor biztosan jól átsül. Két marék rukkolát összekeverek mini mozzarellagolyókkal és még két lesütött, felkarikázott virslivel, amit kicsit megöntözünk olívaolajjal, és kész is van mellé a saláta.
Az ételekhez és a romantikázáshoz mindenkinek csudálatos jó kedvet és étvágyat kívánok!
Szurplííz!
#zseller
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.